Monday, 24 October 2011

SEKALUNG PENGHARGAAN KEPADA PEMIMPIN PIBG

Sejak penubuhannya pada 23 Februari 1994, PIBG SMK Seafield telah bergerak cergas   seiring dengan perkembangan sekolah yang bermula dengan hanya 480 pelajar hingga kini  mencapai ketahap 2,225 orang.

Kemajuan PIBG sehingga kini adalah hasil pengorbanan dan jasa bakti pemimpin-pimpinan yang terdiri daripada Penasihat PIBG, Yang DiPertua, Naib Yang Dipertua, Ahli Jawatankuasa, Juru Audit Dalaman serta sokongan Ibu Bapa, Penolong Kanan,Guru, pelajar dan orang awam sekelian.

Di 'Posting ' yang pertama ini saya  ingin merakamkan sekalung penghargaan kepada semua pemimpin  PIBG yang telah bertungkus lumus memajukan PIBG sehingga ketahap yang sungguh membanggakan. Kami sungguh menghargai jasa Datin, tuan-tuan dan puan-puan sekelian. Semoga tuhan akan memberi ganjaran yang setimpal keatas segala sumbangan yang diberikan itu.

Kami doakan semoga Datin, tuan-tuan, puan-puan sentiasa diberi kesejahteraan dan maju jaya dalam kehidupan. Kami juga berharap agar Datin, tuan-tuan, puan-puan akan terus memberi sokongan kepada PIBG dalam usahanya memajukan pelajar kearah kecemerlangan.

Bermuafakat Kearah Kecemerlangan

Dato' Abd Rahman Bin Hj Ali
YDP PIBG

No comments:

Post a Comment